Suoritan ammattitaidolla ja täysin puolueettomasti seuraavat työsuoritteet:

-Kiinteistöjen vesivahinko / kosteusvauriokohteiden vakuutusyhtiöille tehtävät kosteuskartoitukset, sekä kaikki tarvittavat kosteusmittaukset asianmukaisine kosteusmittauspöytäkirjoineen.

- Uudisrakennusten / saneerauskohteiden rakennekosteusmittaukset sekä kosteudenhallintasuunnitelmat rakennusaikaiseen kosteuden hallintaan.

-Koneellisen kuivauksen asennustyöt, sekä konsultoinnit työkohteen vaatimustason mukaan

-Asuntomyyntikohteiden kosteusmittaukset.

-Desinfiointi / hajunpoistopalvelu kohteen vaatimustason mukaan.

-Lämpökuvauspalvelu lämpövuotojen, sekä lattialämmityskaapeleiden, -putkien paikallistamiseksi

VTT:n myöntämä sertifikaatti Rakenteiden kosteudenmittaaja

Kuivauskalustoa saatavana monipuolinen valikoima

Muut rakennuspalvelut eivät kuulu toimintaani jääviyden vuoksi. Yhteistyökumppaneita ja kontakteja löytyy eri aloilta rittävästi.

Tiesithän, että mikäli rakennat uutta tai saneeraat vanhaa kiinteistöäsi, niin betonirakenteen pinnoitettavuuskelpoisuus tulee todeta luotettavasti, älä luota pintamittareihin tai Wanhan ajan muovinpala-teippaukseen, ne eivät kerro sinulle todellista kuvaa siitä, kuinka kosteaa betonisi todellisuudessa on. Pinnoitekelpoisuusvaatimukset eri materiaaleille tulee ottaa huomioon jo rakennusvaiheessa.

Kun alat rakentamaan uutta tai saneeraat vanhaa, niin ota rohkeasti yhteyttä, uskon vakaasti, että löydämme sinunkin kiinteistöösi sopivan tavan hallita kosteutta.